Niet voor Pistasj en Kasper!

Wednesday 12th November, 2008

Poes Sweetie heeft een wasbeurt in de machine niet overleefd. Het was onhandigheid, claimen de vier jongens uit het huishouden Zijp uit het Nederlandse Lisse.

De vrouw des huizes, moeder Ingrid, is met haar schoonmoeder een weekje op vakantie op Bonaire, lezen we in De Telegraaf. Vader Bart Zijp en zijn drie zoons Roderick (15), Olrik (18) en Jorrit (20) beloofden het huishouden intussen draaiende te houden.

“Netjes”
“Mijn vrouw gaat bijna nooit weg”, excuseert vader Bart, directeur van Duinborg Financieel Personeel, zich. “Ik gooide nog wat wasgoed in de machine waar al wat was in zat. Netjes zeep in het bakje gedaan en de machine aangezet.”

Harstikke dood
“Ik ben daarna met mijn jongste zoon naar Amsterdam geweest om schoenen te kopen. Toen ik tweeënhalf uur later thuis kwam, zag ik rare vlekken in de was. Ik maakte de trommel open en zag dat onze poes Sweetie erin zat. Hartstikke dood.”

“Ik heb echt een potje zitten janken en de jongens ook. Ze waren behoorlijk over hun toeren. Ze zijn van kinds af aan met onze poes opgegroeid. Ik denk dat Sweetie in de trommel is geklommen en in het wasgoed lag te slapen toen ik mijn onderbroeken en overhemd erbij gooide.”

In stilte begraven
“Doe ik eens een keer de was, vermoord ik meteen mijn kat! Ik heb gisteravond mijn vrouw gebeld, ze lag op het strand en tja, ze was niet echt vrolijk. Iedereen was aan het beest gehecht.”

Sweetie, die tien jaar oud is geworden, is in stilte begraven in de tuin.

Advertisements

One Response to “Niet voor Pistasj en Kasper!”

  1. Rocco Granata said

    ‘T is proper !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: