Een teuge drinken in Teuge?

Thursday 14th May, 2009

Neem plaats in de volledig uitgeruste cockpit van dit bijna 40 meter lange toestel en waan je zelf piloot. Vanuit het vliegtuig heeft u een schitterend uitzicht over het platform en de landingsbaan van vliegveld Teuge. Wilt u ook zelf vliegen dan kunt u een rondvlucht, helikoptervlucht of vliegles boeken. En houdt u van nog meer spanning dan bestaat ook de mogelijkheid tot het maken van een parachutesprong of het meevliegen met een stuntvlieger. teuge

Het gehele toestel is ingericht tot één luxe suite voor 2 gasten. U heeft dus het volledige toestel tot uw beschikking en alle daarin ondergebrachte faciliteiten zoals bubbelbad, aparte douche, infrarood sauna, minibar, 3 flatscreen TV’s, blu-ray DVD-speler met uitgebreide collectie DVD’s, pantry met combi-magnetron, koffie- en theezet faciliteiten, gratis wireless internet, airconditioning, etc.
Bij aankomst ligt een welkomstpakket voor u klaar met iets lekkers voor bij de koffie of thee. En ook de badjassen en slippers zijn wij niet vergeten zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf in deze luxe suite.

Behalve als luxe accommodatie kan het vliegtuig ook worden gehuurd voor vergaderingen. Wat is gemakkelijker dan vanuit Europa naar Teuge te vliegen waar u uw zakenjet naast de vliegtuigsuite kunt parkeren. Aan boord treft u alle benodigde technische vergaderfaciliteiten en voor de catering wordt gezorgd. In totaal 15-20 mensen kunnen op deze manier in alle luxe en rust vergaderen in een bijzondere lokatie.

Het vliegtuigtype is een Ilyushin 18 en werd gebouwd in 1960. De eerste jaren heeft het dienst gedaan als regeringsvliegtuig voor de DDR top waaronder Erich Honecker. Vanaf 1964 tot 1986 werden vakantievluchten uitgevoerd door Interflug- een Oost-Duitse reisorganisatie – die vloog naar landen zoals Cuba, Rusland, China en Vietnam. Het totale aantal passagiers bedroeg 120 personen en in de cockpit waren 4 bemanningsleden aanwezig. Na de Duitse hereniging heeft het vliegtuig 15 jaar dienst gedaan als restaurant totdat het toestel werd gekocht door Hotelsuites.nl in 2007.

Eind april is het vliegtuig getransporteerd naar vliegveld Teuge. Op dit moment wordt het vliegtuig verbouwd tot luxe suite. De eerste overnachtingen en vergaderingen kunnen geboekt worden vanaf half juli. Het reserveringssysteem hiervoor zal binnenkort worden opengesteld. Wilt u reeds eerder een reserveringsaanvraag doen, dan kunt u een mail sturen naar Reserveren Vliegtuigsuite

Vliegveld Teuge bevindt zich midden in de stedendriehoek Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Deze historische steden beschikken alle over een uitgebreid en gevarieerd winkelaanbod.
Houdt u van de natuur dan kunt u een bezoek brengen aan de Veluwe of nog dichterbij naar recreatiegebied Bussloo waar u kunt zwemmen, vissen, wandelen, golfen, paardrijden of duiken. Direct in dit recreatie gebied ligt Thermen Bussloo, een bijzonder en exclusief sauna, beauty- en spa-resort. Naast Thermen Bussloo kunt u ook naar het vijfsterren saunacomplex de Veluwsebron.
Houdt u van golfen, dan kunt u in de omgeving gebruik maken van verschillende golfbanen.
prijzen:
Per nacht voor 2 personen €350,00 inclusief uitgebreid ontbijt.
Het vliegtuig is beschikbaar van 16.00 uur op de dag van aankomst tot 12.00 uur op de dag van vertrek.

Extra’s bij te boeken:
Grote fles Champagne in koeler (bij aankomst) € 45,00
Boeket Rode rozen € 20,00
Eventuele andere wensen in overleg.

Huisregels
De vliegtuigsuite is afgestemd op een luxe verblijf voor twee personen. Het ontvangen van familieleden, vrienden of (on)bekenden in het vliegtuig is nadrukkelijk niet toegestaan.
Uit overwegingen van veiligheid en hygiëne is het niet toegestaan huisdieren mee te nemen.
Verblijven in het vliegtuig geschiedt geheel op eigen risico.
Eventuele aangerichte schade aan het vliegtuig, de inrichting ervan of van zaken die erbij horen, veroorzaakt door de huurder komt voor rekening van de huurder. Dit geldt ook voor schade aangericht bij derden.
In overmachtsituaties kan een reservering door de verhuurder worden geannuleerd, waarna restitutie zal plaatsvinden.
Annuleren door gasten is kosteloos tot 30 dagen voorafgaand aan de gereserveerde datum, daarna vindt geen restitutie plaats.
Roken is in het gehele vliegtuig niet toegestaan.

Meer info op: www.hotelsuites.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: