Sarah Palin : nothing but the Trut ..

Wednesday 22nd October, 2008

Sarah Palin, running mate van presidentskandidaat John McCain, onderging een make-over die meer dan 150.000 euro kostte alvorens ze eind augustus op de Republikeinse conventie werd gepresenteerd.

Ze onderging ‘cosmetische ingrepen’ voor een goeie 10.000 dollar en de inhoud van haar kleerkast werd vervangen. En dan is er nog dit: als u vindt dat uw partner veel uitgeeft bij de kapper, think again, want miss Palin geeft maandelijks gemiddeld 4,716.49 dollar uit in het salon.

Details
Het valt allemaal moeilijk te rijmen met het imago van avontuurlijke, werkende hockey-mama. Maar de facturen liegen niet. De garderobe werd ondermeer aangeschaft in sjieke winkels zoals Saks Fift Avenue (49,425.74 dollar) en Neiman Marcus (75,062.6 dollar). Flinke bedragen voor twee namiddagen winkelen. Bij Macy’s deed Palin 9,447.71 dollar op. Bij Bloomingdale’s spendeerde ze 5,102.71 dollar aan make-up en parfums.

Todd
Ook echtgenoot Todd kreeg een make-over. Hij gaf 4,902.45 dollar uit bij Atelier, dat zich omschrijft als een “high-class shopping destination for men”.

Het geld dat werd uitgegeven staat op de post onkosten van de campagne. Die wordt grotendeels gefinancierd met belastingsgeld, in tegenstelling tot Obama’s campagne. De Democraat besloot om geen overheidsgeld te accepteren.

Hillary
Uit het verleden blijkt dat Amerikanen er niet van houden als presidentskandidaten veel geld uitgeven aan hun uiterlijk. Hillary Clinton kreeg eerder dit jaar veel kritiek te slikken toen in de campagne-onkosten een kappersrekening van 3.000 dollar opdook. John Kerry verloor in 2004 de verkiezingen volgens veel analisten al in april, toen uitlekte dat hij een kapper had laten overvliegen om zijn haar te doen voor een tv-show.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: